Son Dakika Beşiktaş haberi: Jean Onana neden oynamıyor? Şenol Güneş açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Jean Onana neden oynamıyor? Şenol Güneş açıkladı

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Beşiktaş'ın bu yaz Fransa'nın Lens takımından 4 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği ancak ligde sadece 2 dakika oynattığı Kamerunlu futbolcu Jean Onana'nın neden süre alamadığı merak konusu olmuştu. Teknik direktör Şenol Güneş, Onana konusuna açıklık getirdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın Beşiktaş Stadyumu’nda saat 19.45’te İsviçre temsilcisi Lugano’yla karşılaşacak.

Maç öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Jena Onana'ya dair merak edilen soruya yantı verdi.

"KESİCİ OLARAK ALDIK"

Güneş, “Onana’yı kesiciliğiyle öne çıkan bir oyuncu olarak düşündük. Uyum dönemi oldu. Dalgalanmalar yaşadı. Açığımızı kapamada eksiler gördük. Genç bir oyuncu olarak çalışmaya devam ediyor. Yok olacak bir oyuncu değil, oynayacağını düşünüyorum. Dışladığımız bir oyuncu değil, olumsuz düşüncemiz yok” dedi.

TAKIM NEDEN AZ ŞUT ATIYOR?

Son haftalarda az şut attıklarının hatırlatılması üzerine siyah-beyazlıların teknik direktörü, “Trabzonspor ve Adana’da önde oynadık ama rakip geldi, gol yedik. Oyun olarak ezildiğimiz maç, Brugge maçıdır. Onun haricinde maçlar, rakibin bize savunma yaparak kazandığı maçlardır. Şuttan çok rakibin çıkışlarında temaslı oynamamamız, en büyük eksiğimiz.

Son müsabakada onu oynatmamaya çalışırken, pozisyonlar bulmamıza rağmen şut atmadık, kenardan gelerek gol atmaya çalıştık. Oyuncuların fiziksel ve zihinsel maç içerişindeki dalgalanmaları oyunu etkileyebilir. İçeride daha etkiliyiz. Dış sahada daha agresif ve temaslı oyunumuz yoktu. Bunları etkileyen de sık sık seyahatlerimiz. Sadece 3 günde maç olarak düşünmeyin. Seyahat, uyku düzenlerinin bozulması ve yenilgilerin verdiği üzüntüler var. Brugge maçında daha dirençli oynamaya çalışmamıza rağmen, ikinci yarı çok pozisyonlar verdik" diye konuştu.

https://twitter.com/Besiktas/status/1709619283314012171

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...