Son Dakika Beşiktaş haberi: Çebi'ye bir darbe de Sergen Yalçın'dan!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Çebi'ye bir darbe de Sergen Yalçın'dan!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş taraftarının deplasmanda 0-2 kazanılan Konyaspor maçı dahil son haftalarda istifasını istediği Ahmet Nur Çebi'ye bir darbe de eski teknik direktör Sergen Yalçın'dan geldi. Yalçın takımda ayrılma sebebi olarak gösterdiği Çebi'yi sözlerini tutmamakla eleştirdi.

Beşiktaş efsanesi teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi'yi eleştirdi. Siyah-Beyazlılar'ı 2020-21 sezonunda şampiyon yaptıktan sonra 2021-22 sezonunun aralık ayında görevinden ayrılan başarılı teknik direktör Çebi'yi sözleşme konusunda topa tuttu.

BAŞKAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAMIŞ

TV 100'e konuşan Sergen Yalçın, "Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız" dedi.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI HEP ARKAMDAYDI"

Yalçın'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Beşiktaş taraftarı, her zaman arkamdaydı. Onlara binlerce kere teşekkür ederim. Taraftarla ilgili bir derdimiz yok. Sonuçlar, maalesef seni orada tutamıyor bir süre sonra. Ülke futbolunda her şey çok çabuk unutuluyor. Ayrıldığım kulüplerle ilgili hiçbir zaman bir yorum yapmadım. Çünkü bunlar, özel mevzular.

Bunları, televizyonda veya dışarıda anlatmak çok sağlıklı değil. Onlar anlatıyorlar gerçi. Televizyonda 3-5 tane şakşakçıları var. Onlar, 'Sergen Hoca, takımı kampa götürmedi' diyorlar. Pandemiden dolayı kampı iptal etmek zorunda kaldık. Birilerini korumak için haber yapmak habercilere yakışmıyor. Kendi işinizi yapın."   

ADAM BUKSA SÖZLERİ

Antalyaspor'un yeni transferi Adam Buksa'ya ayrı parantez açan Sergen Yalçın, "Ekibim ve scout ekibimiz çalışıyor. Çalışmaya devam ediyorlar. Avrupa'da takip ettiğimiz çok oyuncu var. Antalyaspor'un santrforu, bizim çok takip ettiğimiz bir oyuncu. O çocuk, bizim listemizde ilk 3'teydi. Adana Demirspor'un son aldığı stoper, bizim takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Müthiş bir oyuncu aldılar. Olympiakos'tan aldılar." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...