Son Dakika Beşiktaş haber: Young Boys'a Meschack Elia için 5 milyon euro teklif!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haber: Young Boys'a Meschack Elia için 5 milyon euro teklif!

SPOR Haberleri

Beşiktaş İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen Kongolu santrfor Meschack Elia için kulübüne 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Elia, 2022-23 sezonunda takımıyla toplam 41 maça çıktı ve 12 gol, 8 asistlik katkı verdi.

Beşiktaş Milan'ın 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ante Rebic'i kiralamak istiyor. Redmond'ı Premier League ekibi Burnley'e kaptıran Kartal, Hırvat yıldız için resmi teklif yaptı. 

Siyah-Beyazlılar'ın santrfor rotasyonunu güçlendirmek için ise sürpriz bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Fabrizio Romano'nun özel haberine göre Beşiktaş, Meschack Elia için Young Boys'a 5 milyon euroluk resmi teklifini iletti.

JACKSON MULEKA GİDİCİ

Beşiktaş'ın hazırlık maçlarında attığı gollerle adından söz ettiren ve teknik direktör Şenol Güneş'ten övgü alan Jackson Muleka'nın satılma ihtimali hala geçerliliğini koruyor. Elia sürprizi de Muleka'nın olası ayrılığı şeklinde yorumlandı.

Young Boys'un 2020 yılında 1 milyon Euro karşılığında Transfer ettiği Meschack Elia, 2022-23 sezonunda takımıyla toplam 41 maça çıktı ve 12 gol, 8 asistlik katkı verdi.

Demokratik Kongo Milli Takımı'yla ise 30 maça çıkan Meschack Elia 7 gollük istatistik yakaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...