Son bomba Kerim Frei, Kartal'ın en pahalısı

Son bomba Kerim Frei, Kartal'ın en pahalısı

SPOR Haberleri

Beşiktaş transferde rakip tanımıyor. Siyah-beyazlılar, Corinthians'tan kiraladığı sol bek Ramon Moraes'in ardından Kerim Frei'yi de renklerine bağladı.

Beşiktaş transferde rakip tanımıyor. Siyah-beyazlılar, Corinthians'tan kiraladığı sol bek Ramon Moraes'in ardından Kerim Frei'yi de renklerine bağladı. Transferin son gününde önce İngiltere'nin Fulham takımı ile bonservis konusunda anlaşan Beşiktaş, dün de 19 yaşındaki futbolcu ile el sıkıştı. Gurbetçi oyuncu, siyah-beyazlılarla 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Avusturya doğumlu olan Kerim Frei, kanat mevkiinde oynuyor. 2012'de Cardiff City'ye kiralanan genç futbolcu, Fulham A Takımı'nda toplam 25 karşılaşmaya çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı. Kerim Frei'yi geçtiğimiz haftalarda G.Saray ve son olarak da Bursaspor kadrosuna katmak için çaba sarfediyordu. nbsp;


KARTAL'IN EN PAHALISI
Beşiktaş yeni transferi Kerim Frei için Fulham'a 3.157.894,50 euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu rakam Beşiktaş'ın bu sezon bir oyuncu için ödediği en yüksek fiyat. 5 yıllık imza atan genç oyuncu ilk sezon 950 bin euro alacak, her yıl için kazancını 50 bin euro artıracak. Frei, maç başına 5 bin euro alacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...