Son Aslanlar Ndombele ve Sanchez

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son Aslanlar Ndombele ve Sanchez

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı kırmızılılar Tottenham’ın orta sahası Tanguy Ndombele’yi bir yıllığına kiraladı, özel uçakla İstanbul’a getirdi. Aynı takımdan bonservisiyle alınan stoper Davinson Sanchez de 4+1 yıllık imza attı

Galatasaray bu sezon transferde baş döndürdü. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmanın hızıyla iki önemli isim daha bitirildi. Tottenham’ın stoperi Davinson Sanchez ve aynı takımın orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele Aslan oldu. UEFA’ya bildirilecek listenin son günü olduğundan bu iki ismin yetişmesi için TFF kayıtlarında kulübün adı boş bırakılarak lisansları hazır tutuldu. Çünkü bir yandan Tottenham ile son pazarlıklar devam ediyordu.   G.Saray taraftarı da sosyal medyada hop oturup, hop kalkıyordu. Derken süper haber geldi. İki oyuncunun şartlarında kulüplerin anlaştığı açıklandı, camia bir bayram daha yaptı.

SANCHEZ'E 9İ5 MİLYON AVRO

Buna göre sarı kırmızılılar 4+1 yıllık sözleşmeye imza atan Sanchez için Tottenham’a 9,5 milyon avro bonservis ödenecek. Bu bonservis bedeli de beş taksitte İngiliz ekibine verilecek. Dün akşam İstanbul’a ayak basan Ndombele için de Galatasaray kiralama ücreti ödemeyecek. Satın alma opsiyonu zorunlu olmayacak. Maaşının 1 milyon avrosunu Tottenham karşılayacak. Galatasaray sezon sonu performansına göre Ndombele’yi satın alıp almamaya karar verecek. 26 yaşındaki futbolcu 2019 yılında Lyon’dan 62 milyon avro bonservis bedeliyle katıldığı Tottenham’da 91 maça çıktı, 10 gol attı ve 9 asist yaptı.

CİMBOM’DAN  13 TRANSFER

Son iki transferle birlikte sarı kırmızılılar neredeyse ikinci bir takım daha kurdu. Aslan’ın bu sezonki takviyeleri şöyle: İcardi, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç, Tete, Zaha, Hakim Ziyech, Sırachan Nas, Ndombele ve Sanchez.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...