'Soma' için antrenmana baretle çıktılar

'Soma' için antrenmana baretle çıktılar

SPOR Haberleri

Bursaspor'un oyuncuları Soma'da hayatını kaybeden madenciler için antrenmana başlarında baret ve siyah formayla çıktı.

Bursasporlu futbolcular, Soma'daki maden faciası nedeniyle antrenmana siyah formayla ve baretle çıktı. Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapılan antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı futbolcuların, Soma'daki maden faciası dolayısıyla oldukça üzgün oldukları görüldü.

Teknik direktör İrfan Buz, yardımcıları, futbolcular ile malzemeciler, idman sahasına siyah formayla ve baretle çıktı. Saha ortasında toplanan teknik heyet ve futbolcular, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra yeşil-beyazlı takım, Gaziantepspor maçı hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanını yaptı. Bu arada, ülkede 3 günlük yas ilan edilmesi nedeniyle Özlüce Tesisleri'nde de Türk ve Bursaspor bayrakları yarıya indirildi.

Soma'da yaşanan drama, diğer sporcular da kayıtsız kalmadı.

'DUALARIMIZ SOMA'YLA'
Milli futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Semih Kaya, Gökhan Gönül, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Olcay Şahan ve bir çok oyuncu "Dualarımız soma'yla" yazarak, taziyelerini sundu.

Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, Nuri Şahin, Çağla Küyükçay, Neslihan Demir, Kerem Gönlüm gibi, basketbol, voleybol ve birçok spor dalında ülkemizi temsil eden sporculardan da başsağlığı mesajları geldi.

Yurtdışındaki Türkler ve Türkiye'deki yabancılar da Soma'da yaşanan büyük acıya ortak oldu.

Melo, Sneıjder, Kuyt, Webo, Almeida, Mesut Özil gibi isimler sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...