Sneijder'e övgü, Bruma'ya nasihat!

Düzenleyen:
Sneijder'e övgü, Bruma'ya nasihat!

SPOR Haberleri

Jan Olde Riekerink, Galatasaray dergisinin ekim sayısına konuk oldu. Hollandalı çalıştırıcı, yapılan yeni transferlerin yanı sıra Sneijder ve Bruma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı kulübün dergisine konuştu.

Hollandalı teknik adam, Ajax günlerinden takımın son durumuna, transfer döneminden taraftarla ilişkisine kadar pek çok soruya içten yanıtlar verdi.

Ajax altyapısında beraber çalıştığı Wesley Sneijder'in aradan geçen yıllarda hiç değişmediğini vurgulayan Riekerink, "O zamanlar da aynıydı. Şakalar yapardı, mücadele etmeyi severdi, oyundan ve daha iyi olmaktan asla vazgeçmezdi" diye konuştu.

Bu sezona hızlı bir giriş yapan Bruma'yı da değerlendiren Hollandalı teknik adam, oyuncusuna "Kariyeri adına önemli bir aşamada. Halihazırda olduğu pozisyonu korumalı ve tecrübeli oyunculardan ders almaya, onları izlemeye devam etmeli" sözleriyle nasihat verdi.

Yeni sezon öncesi yapılan transferleri de değerlendiren Jan Olde Riekerink, "Takımın hangi noktalarda problemleri olduğunu analiz ettik. Savunmada bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Sağ bek için alternatif bir isim düşünüyorduk ve forvet almamız gerekiyordu. İhtiyacımız olan noktalara gerekli takviyeleri yaptık. Transfer sezonunun son günlerinde, Nigel De Jong’un takımımıza katılabileceğini öğrendik, bizim adımıza bir fırsattı. Ve bu transfer de hızlı bir şekilde gerçekleşti" dedi.

Kendisini takım oyuncusu olarak değerlendiren Riekerink, "Teknik heyetin, sağlık ekibinin, burada bizimle beraber çalışan idari ve iletişim ekibinin ne denli önemli ve değerli olduğunu biliyorum. Biliyorum ki, saydığım unsurlar olmadan başarıya ulaşamam" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray teknik direktörü, sarı-kırmızılı taraftara kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle müteşekkir olduğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...