Sneijder'den transfer iddialarına cevap

Sneijder'den transfer iddialarına cevap

SPOR Haberleri

İsmi bir süredir Liverpool ile anılan Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, ülkesinin basınına transfer iddiaları ile ilgili konuıştu.

nbsp;Hollanda Milli Takımı'na tekrar çağırılmış olmanın sevincini yaşayan Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Liverpool'a transfer olacağı dedikodularına cevap verdi. Ülkesinde konuşan 28 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılılara imza atmanın doğru bir seçim olduğunu ifade ederken, Liverpool iddialarını da yalanladı. Sneijder, "Adınızın Liverpool gibi büyük kulüplerle anılması güzel bir şey, ama son birkaç yıldır Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyorlar. Galatasaray'da mutluyum ve 28 yaşımda buraya geldiğim için memnunum" şeklinde konuştu. Adı özellikle İngiliz kulüpleriyle transfer söylentilerine karşışan Wesley Sneijder'in, son dakika transfer sürprizi yapabileceği konuşuluyordu. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...