Sneijder'den çarpıcı açıklamalar!

Sneijder'den çarpıcı açıklamalar!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Antalyaspor beraberliği sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Wesley Sneijder kısa bir değerlendirmede bulundu. Sneijder, özeleştirilerde bulunurken, daha iyi olmaları gerektiğini dile getirdi. "Ne söyleyebiliriz? Fazla söyleyecek bir şey yok, 3 kere öne geçiyorsunuz sonra puan veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu takım olarak almamız gerekiyor.

Sebebi çok basit; antrenmanlarda çalışmamız lazım. Defansı nasıl yapacağınızı, ofansı nasıl yapacağınızı çalışmanız lazım. Bunun sorumluluğunu herkesin üzerine alması gerekiyor. Kesinlikle bireysel değil. Kafa yormamız, daha iyi çalışmamız gerekiyor.

Yaptığım yorumları kimse yanlış anlamasın, Hamza hocayı suçlamıyorum. Çok iyi işler çıkardı, kesinlikle eleştiriyi hak etmiyor. Atak yaparken defansı daha üst seviyeye getirmeliyiz. Sorunumuz öne geçtikten sonra kalemizi koruyamamız. Öne geçiyoruz, gol yiyoruz. Reaksiyon vermek için gol yememiz gerekiyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...