Sneijder ve Kuyt'tan milli mesaj, Macaristan'ı yeneceğiz

Sneijder ve Kuyt'tan milli mesaj, Macaristan'ı yeneceğiz

SPOR Haberleri

Galatasray ile Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızları Sneijder ve Kuyt, Macaristan'la oynayacakları milli maç için "garanti" verdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızları Sneijder ve Kuyt, Macaristan'la oynayacakları milli maç için "garanti" verdi. Türkiye'nin Brezilya'da olmasını istediklerini söyleyen ikili, "Merak etmeyin. Macaristan maçında elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Sneijder, Fatih Terim'e karşı oynayacağı Türkiye-Hollanda maçı için, "Bu konuda aramızda bazı şakalar yapıyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor" diye konuştu. Katılımcılardan birisi Sneijder'e, "G.Saray, Kadıköy'de F.Bahçe'yi yendiğinde 14 yaşındaydım. 14 sene geçti Kadıköy'de galibiyet görmedim. Bu sezon kazanacak mıyız?" sorusunu yöneltti. Araya giren Kuyt, "Hayır" cevabını verince salonda gülüşmeler yaşandı. Sneijder ise Kuyt'a dönerek, "Önümüzdeki ilk maçta bunu göreceksiniz" diyerek iddialı konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...