Sneijder sözünü tuttu, lige bomba gibi başladı

Sneijder sözünü tuttu, lige bomba gibi başladı

SPOR Haberleri

Hasta olmasına rağmen Gaziantepspor maçında bir gol, bir de penaltı öncesi pası atan oyuncu Sneijder taraftarlardan tam not aldı.

Sezon başındaGalatasary camiasına seslenerek, "Geçen sene bir şey yapamadım. Gerçek Sneijder'i bu sezon göreceksiniz" diyen Wesley Sneijder sözünü tuttu, dün geceye damga vurdu. Maç öncesi 38 derece ateşi olan ve serum tedavisi uygulanarak sahaya çıkan Hollandalı yıldız Gaziantepspor'u adeta tek başına yıkan isim oldu. Maça oldukça hırslı başlayan Sneijder 8. dakikada sahneye çıktı. Bu dakikada ceza alanı içinde aut çizgisine yakın bir noktada topu Karcemarskas'ın hemen yanından adeta iğne deliğinden geçiren Sneijder Sarı-Kırmızılı ekibi 1-0'lık galibiyete taşıdı. Orta sahada hem savunmaya destek veren hem de hücuma katılan Sneijder attığı milimetrik paslarla da alkış aldı. 51. dakikada orta sahaya yakın bir noktadan ceza alanı içindeki Burak'ı gören Sneijder bekletmeden uzun bir pasla topu kendisine aktardı. Bu pozisyonda Burak'a yapılan harekete hakem penaltı noktasını gösterdi ve Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Sneijder'ın 58. dakikada ceza alanı içinden yakın mesafeden şutunda ise kaleci Karcemarskas gole izin vermedi. 38. derece ateşi olduğu için maça çıkıp çıkmayacağı belirsiz olan Sneijder'in "Oynamak istiyorum" diyerek yaptığı fedakârlık ise teknik heyeti oldukça sevindirdi. Önceki gece rahatsızlanan Wesley Sneijder herkesi korkuttu. Hollandalı yıldızın ateşi 38'e ulaşınca takım doktoru tarafından tedavi altına alındı. Önce terletilip, dinlendirilen ardından serum tedavisi uygulanan Sneijder kendisini iyi hissettiğini söyleyince teknik direktör Fatih Terim'den izin alıp sahaya çıktı. 29 yaşındaki oyuncunun, büyük özverisi camiada takdirle karşılandı. Bu arada Hollanda basını da sayfalarında hasta hasta oynayıp iyi bir performans sergileyen Sneijder'e övgü yağdırdı. Hollanda Milli Takım hocası Van Gaal'in hazır değil gerekçesiyle oynatmadığı Sneijder'in 1 gol atıp diğerini de hazırladığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...