Sneijder şimdilik kaldı

Düzenleyen:
Sneijder şimdilik kaldı

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldız bugün antrenmana çıkacağını duyurdu, renklere aşkını dile getirdi Yönetim kanadından oyuncuyla anlaşma yapıldığına dair bir açıklama gelmedi Wesley’nin sosyal medya mesajı taraftar desteğini arkasına almak olarak değerlendirildi

Galata Saray’da Igor Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte başlayan Wesley Sneijder gerilimi liglerin bitmesinin ardından tavan yapmıştı. Hırvat çalıştırıcıyla sık sık sürtüşmeye giren Hollandalı yıldızdan yıllık ücretinde indirime gitmesini isteyen yönetim ret cevabını almıştı. Sosyal medyada G.Saray’ı takip etmeyi bile bırakan ve 10 numaralı forması yeni transfer Younes Belhanda’ya verilen, UEFA’ya bildirilen listede adı geçmeyen Wesley Sneijder için ‘gitmesi kesin’ yorumları had safhaya çıkmıştı. Fakat Wesley Sneijder dün sosyal medya hesabından beklenmedik şekilde takımda kaldığını duyurdu. 
10 numaralı paylaşım yaptı
Hollandalı yıldız yaptığı açıklamayla gelecek sezonda da Galatasaray forması giyeceğini duyurdu. İşte Sneijder’in açıklaması: “Harika haber. Galatasaray gelecek sezon için idmanlara devam etmemi istedi. Yarın (bu) sabah 09.00’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 19.00’da Florya’da idmanlara başlayacağım...” Sneijder’in yayınladığı videosunda ise, Galatasaray formasıyla çekilen fotoğrafları ve “Vurulmuşum bu renklere, ölsem dönmem geriye” sözlerinin olduğu Galatasaraylı taraftarların yaptığı tezahürat yer aldı. Yıldız oyuncunun twitter görsellerini güncellerken, ‘WESLEY SNEIJDER 10’ yazılı fotoğrafını kullanması hayli dikkat çekti. 
Elini mi güçlendiriyor?
Sneijder cephesinde bu gelişme yaşanırken sarı-kırmızılı yönetimden bir açıklama gelmedi. Hatta yönetimdeki bazı isimlerden Hollandalı oyuncunun bu davranışını hayretle izledikleri ve henüz bir karar vermedikleri yönünde duyumlar alındı. Özbek ve ekibinin taraftar baskısından kurtulmak adına Wesley’nin şimdilik idmanlara devam etmesi yönünde bir düşüncede oldukları, Sneijder’in ise taraftar desteğini arkasına alarak elini güçlendirmek istediği yorumları yapıldı. 

Östersunds tatsız

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Östersunds, İsveç Birinci Futbol Ligi’nde ağırladığı Jönköpings ile 1-1 berabere kaldı. Ligde iki maçtır puan kaybeden Östersunds, 23 puanla 5. sırada yer aldı. G.Saray rakibiyle ilk maçını 13 Temmuz’da İsveç’te, rövanş karşılaşmasını ise 20 Temmuz’da Türkiye’de oynayacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...