Sneijder Madrid'i iple çekiyor

Sneijder Madrid'i iple çekiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder, Madrid maçı için sabırsızlandığını dile getirerek taraftarlardan destek istedi.

Galatasaray'ın Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder, ardarda oynacakları Medical Park Antalyaspor ve Real Madrid maçları öncesi açıklamalarda bulundu.Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder; "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi burada bizimler beraber. Ligde Antalyaspor ve Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağız. her iki mücadelede bizim için ayrı anlamlar taşıyor." dedi.Hafta içinde Hollanda formasıyla iki maça birden çıkan Sneijder; "Özellikle Real Madrid maçı için sabırsızlanıyorum. İnanıyorum ki taraftarlarımız bize destek vereceklerdir. Galibiyetle ayrılmak için destek şart. Zaten, taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyorlar. Bu kritik maçta da bizi yalnız bırakmayacaklardır" diyerek sözlerini noktaladı.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...