Sneijder derbide oynayacak mı

Sneijder derbide oynayacak mı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder, 'tedavim devam ediyor, derbide umutluyum' dedi, yönetim 'oynaması mümkün değil' diye açıklama yaptı.

Aslan'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesi kafaları karıştırdı. Ülkesinde özel bir tedavi gören tecrübeli futbolcu, burada yaptığı açıklamada sakatlığına rağmen ümit verici ifadeler kullandı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Konyaspor maçında belini sakatladığını belirten Sneijder, "Önce belimi sakatladım. Sonrasında da sağ topuğumda bir baskı hissettim ve oyuna devam edemedim. Kopenhag mücadelesinde forma giymemem, derbide oynayabilmem yönünde bana umut veriyor" açıklamasını yaptı. Sneijder'in bu sözlerine karşın, kulüpten gelen bilgiler aynı doğrultuda değil. Yıldız oyuncunun sakatlığının sürdüğü ve Fenerbahçe derbisinde oynamasının mümkün olmadığı belirtiliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...