Sneijder av peşinde

Sneijder av peşinde

SPOR Haberleri

Son iki sezonda Fenerbahçe’ye üç gol atan 10 numara, bu akşam da Volkan’ı avlarsa, Galatasaray’ın Kanarya’ya ligde en çok gol atan yabancısı olacak

Galatasaray'ın yoğun tedavi programı ile derbiye yetiştirdiği Wesley Sneijder, bu akşam gol atarsa Cimbom'un tarihine geçecek. Geçen sezon TT Arena'da oynanan lig maçında Fenerbahçe'ye duble yapan Hollandalı 10 numara, önceki sezon da Kanarya'ya bir gol atmıştı. Maestro, bu akşam da fileleri havalandırırsa Galatasaray forması altında lig maçlarında Fenerbahçe'ye en çok gol atan yabancı unvanını eline geçirecek. Galatasaray forması altında Sneijder dışında Boşnak oyuncu Mirsad Sejdic üç gol, Gheorghe Hagi ise Fenerbahçe'ye ligde iki, TSYD Kupası maçlarında da iki gol atmıştı.

Fener taktiği Kocaman'dan
 Konyas por'un Fenerbahçe'yi yendiği maçı izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, derbi senaryosunu yazdı. İlk yarı oyunu tutmayı hedefleyen Hollandalı çalıştırıcı, şampiyonluk yarışını sürdürmek için kazanmak zorunda olan rakibin ikinci devre risk alacağı dakikalarda kontrataklarla sonuca gitmek istiyor. Takımını 4-2-3-1 dizilişi ile oynatacak Riekerink'in kafasındaki 11 ise şöyle: Muslera - Semih, Denayer, Hakan, Olcan - Selçuk, Donk - Emre, Sneijder, Yasin - Podolski.

Derbiyi kazan 100 bin lira al!
 Çayk ur Rizespor maçında Başkan Dursun Özbek'in verdiği 50 bin liralık galibiyet primini 90+3'te yedikleri golle kaçıran Galatasaraylı futbolcular, bu akşam Fenerbahçe'yi devirirlerse adam başı 100 bin lira kazanacaklar. Derbi için verilen prime tepki gösteren taraftarlar, sosyal medya üzerinden, "Fenerbahçe'yi yenmek için primi gözleyen futbolculara ihtiyacımız yok" tepkisini gösterdi. Galatasaray, dün yaptığı son idman sonrası başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Hotel'de kampa girerek derbi saatini beklemeye başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...