Slaven Bilic'ten taraftara mesaj

Slaven Bilic'ten taraftara mesaj

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'ten Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbi öncesi taraftara mesaj var.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maç öncesi, Atatürk Olimpiyat Stadı'na taraftarlar alınmaya başlandı. Stada erken saatte gelen taraftarlar, kapıların açılmasının ardından tribünlerdeki yerlerini almaya başladılar. Galatasaraylı taraftarların bulunmayacağı karşılaşma için siyah-beyazlıların bir bölümü, trafik yoğunluğunun olmadığı saatlerde stada gelmeyi tercih ettiler.


-Bilic'ten taraftarlara mesaj
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, derbi maça ilgi gösteren ve tribünleri dolduracak taraftarlara bir notla teşekkür etti.
Tribünlerdeki her koltuğa konulan notta Bilic, "Şanlı fedakar Beşiktaş taraftarı, 110 yıldır her maçı sesinle, renginle, yüreğinle doldurdun. Hiç dinmeyen desteğinle bugün, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 76.127 kartal tek yürek, yeni bir destana, bir rekora imza attın. Bu zafer, bu gurur senin. Şükranlarımla" ifadelerini kullandı...


Slaven Bilic'ten taraftara mesaj

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...