Slaven Bilic'ten takımına tam puan

Slaven Bilic'ten takımına tam puan

SPOR Haberleri

Bilic maç sonrası basının 'Tribünde bir taraftar olsaydınız takımınıza 10 üzerinden kaç puan verirdiniz' sorusuna '10 puan' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic maç öncesi meslekdaşı Christoph Daum tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. İki teknik adam da birbirlerine başarı dilerken üzülen Daum oldu. Bilic maç sonrası basının "Tribünde bir taraftar olsaydınız takımınıza 10 üzerinden kaç puan verirdiniz" sorusuna "10 puan" cevabı verirken, "Başarıda en büyük pay oyuncuların. Teknik ekip birçok planlamalar yapar ama uygulayacak olan futbolcudur. Oyuncularım bugün kusursuza yakındı. İlk dakikadan itibaren plana sadık kaldılar. Daha da gol bulabilirdik. Tek eksik taraftarlarımızdı" dedi. Daum ise, "Beşiktaş bizden çok daha iyi oynadı. Galibiyeti kesinlikle hak ettiler" sözleriyle Bilic'i tebrik etti
ALMEİDA TARAFTARA HEDİYE ETTİ
Bursaspor filelerini de havalandıran Hugo Almeida bu sezon şimdiden 6. golüne imza attı. Süper Lig'de 4 maçta 4 gole ulaşan Portekizli yıldız Avrupa Ligi play-off'undaki Tromsö maçlarında da 2 gol kaydetti. Almeida maç sonrası, "Dörtte dört yapmak çok önemliydi ancak burada kazanmak daha da önemliydi. Biliyorsunuz seyircilerimizin buraya girmesi yasak. Bu galibiyet onlara armağan olsun" açıklaması yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...