Slaven Bilic'ten 'Galatasaray' cevabı

Slaven Bilic'ten 'Galatasaray' cevabı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic 3-0'lık Bursaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör nbsp;Slaven Bilic nbsp;3-0'lık nbsp;Bursaspor nbsp;galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, 3-0'lık Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bilic tribünde bir taraftar olsaydı ve takıma 10 üzerinden kaç verirdi? sorusuna "10" şeklinde cevapladı.Genç teknik adam maçı, "En önemli rol takım, yani oyuncularındı. Teknik ekip, yönetim çok iyi planlamalar yapabilir. İyi bir atmosferiniz olabilir ki bizim öyle bir durumumuz var fakat en önemli rol oyuncularındı. Harika bir oyun çıkardılar ve kusursuza yakındılar. Zor şartlarda zor bir maç oynadık, ilk dakikalardan itibaren plana sadık kaldılar. 3-0'dan sonra bunu söylemek mantıklı değil ama daha fazla atabilirdik" sözleriyle özetledi.Beşiktaş'ın gelecek hafta Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı da değerlendiren Bilic, "O maça kadar yeteri kadar zamanımız var. Bu akşam o maç yerine bugünkü oyuncularımdan bahsetmek istiyorum. Bursa maçındaki performansları gerçekten konuşulmaya değer. Henüz herhangi bir şey kazanmadık, tek eksik taraftarlarımızdı" dedi.
MAÇTAN ÖNCE NELER SÖYLEDİ
Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursa gibi zorlu bir deplasmandan harika bir galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. Dolu tribünlere karşı oynamanın deplasman takımları için dezavantaj olduğu kadar avantaj da oluşturabildiğini vurgulayan Bilic, "Maç öncesi yaptığım konuşmada da bu konuya değindim. Oyuncularımdan sahaya çıkıp ellerinden geleni yapmalarını, tribünlerdeki atmosferin de tadını çıkarmalarını istedim" diye konuştu.
"HAK EDİLMİŞ BİR GALİBİYET"
Futbolcularının, söylediklerini sahaya harfiyen yansıttığını dile getiren Bilic, şöyle devam etti: "Gösterdikleri performanstan ötürü oyuncularımın önünde saygıyla eğiliyorum. Bizim için her yönüyle olumlu bir maç oldu. Tek eksikliğimiz taraftardı. Taraftarımız bu galibiyete, bu zafere şahitlik etse çok daha güzel olurdu. Bu söylediğim, 3-0'lık galibiyetten sonra aptalca olabilir ama çok daha fazlasını atabilirdik. Tamamen hak edilmiş bir galibiyet."
GALATASARAY SORUSUNA CEVAP
Bir gazetecinin, gelecek hafta nbsp;Galatasaray nbsp;ile yapacakları maça ilişkin sorusu üzerine Bilic, "Galatasaray maçını konuşmak istemiyorum çünkü oyuncularım takdire değer performans gösterdi. Bundan bahsetmek istiyorum. Tüm oyuncularım kusursuza yakın oynadı" değerlendirmesinde bulundu.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...