Slaven Bilic'ten Adebayor açıklaması

Slaven Bilic'ten Adebayor açıklaması

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, transfer çalışmalarıyla ilgili net cevap vermekten kaçınırken Emmanuel Adebayor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic takımın başında geçirdiği ilk 1 haftayı değerlendirdi. Oynatmak istediği futbol felsefesini anlatan Hırvat çalıştırıcı, transfer çalışmalarıyla ilgili net cevap vermekten kaçınırken Emmanuel Adebayor'la ilgili açıklamalarda bulundu. nbsp;Almanya'daki hazırlık kampının beşinci gününde basın mensuplarının karşısına geçen Bilic, Türkiye'ye büyük başarılar yaşamaya geldiğini ifade ederek, ''hedefinin iyi futbol ve kupalar kazanmak olduğunu'' ifade etti. nbsp;Uzun bir değerlendirme yapmak için henüz erken olduğunu ifade eden Bilic, nbsp;büyük bir ülkeye ve kulübe geldiği için onur duyduğunu vurgulayarak, "Ben ve ekibimin Beşiktaş taraftarına vadedeceğim şeyler var. Büyük başarılar yaşamaya geldim'' diye konuştu.
"KAMP GAYET İYİ"
Kampın imkanlarından ve oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan oldukça memnun olduğunu söyleyen Hırvat çalıştırıcı, beklentileri bildiğini ve bunun bilincinde çalıştıklarını aktararak, "Oynayacanız sistemi oluştururken oyuncunun karakterine göre hareket edersiniz ve ordan bir sonuca varırsınız. Transfer dönemindeyiz, kafamda bir oyun kurgusu oluşturmaya çalışıyorum. nbsp;Hem savunmada hem hücumda bir bütünlük içinde olmasını isterim. Akhisar'a karşı oynarken de Galatasaray'a karşı oynarken de başka bir yolunuz vardır" şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de Bilic, "Kapılar ardında tartışmadan ve mesele ciddi bir hal almadan sizinle paylaşmayacağım. Halihazırda belirli bir seviyeyi yakalamış iyi bir takımımız var. Tabii ki birkaç talebim olacak. Bunlar bize katkı sağlayacak ve ekonomik olakarak zorlamayacak ve mevcut kadroyu yukarı taşıyacak isimler olacak" dedi.
BILIC'TEN ADEBAYOR YORUMU
Bilic, Beşiktaş'a transferi gündeme gelen Togolu futbolcu Adebayor ile ilgili olarak da "Olağanüstü bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Kime sorsanız bu oyuncuyu kadrosunda görmek isteyecektir. Ama benim ismini anmadığım ve bizimle birlikte olmayan isimlerle ilgili yorum yapmam doğru olmaz." diye konuştu.
"BEŞİKTAŞ'IN ÇOK YETENEKLİ GENÇ OYUNCULARI VAR"
Beşiktaş'ta çok yetenekli genç oyuncuların olduğunu ifade eden Hırvat teknik adam, bu grubun içindeki ikinci bir alt grup genç oyuncunun da bulunduğunu ifade ederek, "Bu oyuncular yetenekli olmakla birlikte bu deneyimi yeni yeni yaşayorlar. Kamp bu oyuncular icin belirleyici olacak. Aramıza katılacak oyunculardan sonra Avusturya kampına götürmeyeceğimiz bazı oyuncular olacak. Bir taraftan gerçekçiyim ama bir taraftan da olukça nbsp;iyimserim. Gençlerle daha deneyimliler ile Türklerle, yabancılar arasında bir denge kurduğumuzda daha iyi bir takım olacak" dedi.
"ALMEIDA İLE İLGİLİ BÜYÜK BEKLENTİLERİM VAR"
"Hugo Almeida, Hugo Almeida'dır. Bunda şüphe yok. Almeida ile aramda oldukça yapıcı bir konuşma oldu. Geçen dönem uzun süre sakatlığı olduğu için forma giyme şansı bulamamış. Ama ona büyük beklentilerim olduğunu söyledim" diyen Bilic, genel kuralları olduğunu vurguladı.
Hedefinin iyi futbol ve kupalar kazanmak olduğunu yenileyen Bilic, ''Dünyanın birçok ülkesinde hocalar için işler çok çabuk değişiyor. Avrupa'da da birçok yerde işler böyle yürüyor. Hocaysanız bilmelisiniz ki bıçak sırtında görev yaparsınız. Hem kulübün hem hocasının bir devamlılığa ihtiyaç vardır ve başarı böyle yakalanır. Bundan korkuyor olsaydım Beşiktaş'a gelmezdim, benim burdaki hedefim uzun süre kalarak devamlılığı sağlamak'' şeklinde konuştu. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...