Slaven Bilic, 'Tolga örnek olsun'

Slaven Bilic, 'Tolga örnek olsun'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, annesini kaybeden kalecinin Kasımpaşa maçında oynamak istemesi karşısında oyuncularına böyle seslendi.

Ligde geçtiğimiz hafta İstanbul'da Sivas ile berabere kalarak lig ikincisi olma fırsatını kaçıran Beşiktaş için Kasımpaşa karşılaşması farklı bir anlam taşıyor. Tolga Zengin'in anne acısını paylaşmak adına tam kadro Trabzon'a giden siyah-beyazlılar Kasımpaşa maçını kazanarak galibiyeti Melek anneye adamak istiyor. Trabzon dönüşü yolda oyuncularına hitaben bir konuşma yapan Teknik Direktör Slaven Bilic'in, "Tolga'nın acısını kelimeler anlatamaz ancak o, buna rağmen Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacağını söyledi. O bu durumda bile sahaya çıkıp oynuyorsa, sizin oynamama gibi bir lüksünüz yok" dediği öğrenildi. Bu konuşma üzerine oyuncular da kendi aralarında galibiyet için söz verdi. nbsp;Hırvat teknik adam dün yapılan maç toplantısında ise Kasımpaşa'nın Babel, Adem Büyük ve İlhan Eker gibi as oyuncularından yararlanamayacağını hatırlatırken, "Rakibimiz en önemli 3 silahından mahrum olacak. Bizde de Sivok, Veli, Oğuzhan ve Ersan tekrar kadroya katıldılar. Bu avantajı 3 puana çevirmemiz lazım. Kazanırsak 2. sıraya yükseliriz ve ilk yarıyı da burada tamamlarız. Puan kaybı yaşadığımız maçlarda bile rakiplerimizden çok daha fazla gol pozisyonuna girdik ama son vuruşlarda beceriksizce davrandık. Artık öz güveninizi yükseltin, inandığınız anda son vuruşu yapın" diye uyarılarda bulundu. gt; Hüseyin EROĞUL

nbsp;Slaven Bilic, 'Tolga örnek olsun'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...