Slaven Bilic, savunma yapmak için TFF'ye geldi

/ Kaynak: CHA
Slaven Bilic, savunma yapmak için TFF'ye geldi

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, sözlü savunma yapmak üzere Futbol Federasyonu binasına geldi.

Olaylı Beşiktaş - Galatasaray maçının son bölümlerinde hakem tarafından tribüne gönderilen Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, sözlü savunma yapmak üzere Futbol Federasyonu binasına geldi. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan ve 90+3. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Beşiktaş - Galatasaray maçında hakem Fırat Aydınus tarafından tribüne gönderilen ve 3 maç men cezası alan Slaven Bilic sözlü savunma için İstinye'ye TTF binasına geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından hakem Fırat Aydınus'a hakaret ve küfrettiği gereçesiyle 3 maç men cezası alan Slaven Biliç, sözlü savunma için Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına geldi.
Bina girişinde basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Bilic'in savunmasını sözlü yapacağı ve cezasının düşürülmesini talep edeceği belirtildi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...