Slaven Bilic, 'Küçümsemiyoruz'

Slaven Bilic, 'Küçümsemiyoruz'

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman'ın, "yedeklerimizle eleriz" dediği Tromsö'yü hafife almadıklarını söylerken, Slaven Bilic "Hiçbir rakibi küçük görmüyoruz" dedi.

Geçen yıl cezalı olduğu için Avrupa'ya gidemeyen Beşiktaş, tam 524 gün sonra Tromsö karşısında Avrupa kupası maçına çıkacak. Avrupa Ligi macerasına play-off turundan itibaren katılan siyah-beyazlılar, Tromsö deplasmanında avantajlı skor elde etmek istiyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Tromsö'yü yedek kadromuzla bile eleriz" sözlerine karşılık Teknik Direktör Slaven Bilic, "Hiçbir rakibi küçümsemiyoruz. Büyük bir ciddiyetle oynayıp İstanbul'a en iyi sonuçla dönmekten başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak tek isteğimiz Avrupa arenasında yer almak ve burada başarılı olmak" ifadelerini kullandı.
TROMSÖ LİGDE ZORDA
Tromsö, 16 takımın yer aldığı Norveç Ligi'nde bu sezon kümede kalma mücadelesi veriyor. Norveç ekibi, ligde oynadığı 20 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 13. sırada yer alıyor. Ligde 30 gol atıp, kalesinde 31 gol gören Tromsö, 20 karşılaşmada 21 puan toplayabildi. Norveç ekibinin Avrupa kupalarındaki en büyük başarısı ise 2005-06 sezonunda G.Saray'ı elemesi oldu. Erik Gertes'in başında olduğu G.Saray'a karşı ilk maçı evinde 1-0 kazanan Tromsö, Ali Sami Yen'deki rövanşta sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak gruplara kalma başarısını gösterip tarihinin en önemli başarısına imza attı. nbsp;
Albayrak: Alkol almadım!
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Beşiktaş-Trabzonspor maçında VIP tribününde içki içtiği ve bunun kamera görüntüleriyle tespit edildiği şeklinde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Albayrak, "Kendilerine servis edildiği şekliyle ismimi böyle bir habere karıştıranlar hakkında yasal işlem başlatacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...