Slaven Bilic,'Hatalarımız oldu'

Slaven Bilic,'Hatalarımız oldu'

SPOR Haberleri

Bilic,"Önümüzde önemli bir derbi var. Deyim yerindeyse üzülmeye bile vaktimiz yok. Hatalarımız oldu.Bilic'in hayatı hakkında satır başlıkları haberde.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic karşılaşma sonrası soyunma odasında oyunu değerlendirdi.Hırvat hoca, "Önümüzde önemli bir derbi var. Deyim yerindeyse üzülmeye bile vaktimiz yok. Hatalarımız oldu. Yediğimiz gole kadar çok iyi oynadık ama maalesef turu geçemedik. Tabii ki hayal kırıklığı ama, bizim öncelikli hedefimiz her zaman lig oldu. Derbiyi kazanmak zorundayız. Sizlerin de bunu başarabileceğinize inanıyorum. Bir an önce bu maça konsantre olmalıyız. Ben hocanız olarak hepinizle gurur duyuyorum" dedi.

Kenardan destek yok

Brugge'e elenen Beşiktaş, Avrupa'da yedek kulübesinden yeterince destek alamadı.Kartal, Avrupa kupalarında bu sezon 14 kez sahaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde play-off'ta Arsenal'e elenen ve Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Beşiktaş 14 maçta rakip fileleri 19 kez havalandırdı. Siyah-beyazlı ekip, bu gollerin sadece 1'ini yedek kulübesinden gelen oyuncusunun ayağından buldu.Beşiktaş'ta yedek başlayıp daha sonra oyuna giren oyunculardan sadece Tolgay Arslan, takımına gol kazandırdı.


Bilic hakkında satır başları

Hukuk Fakültesi mezunu ve Rock'çı olan teknik adam, Hırvatistan milli takımı ile 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası ile üçüncü oldukları 1998 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer aldı. Henüz 40 yaşındayken İngiltere'nin de olduğu grubu Hırvatistan ile lider tamamlaması iz bırakmıştır. İtalyanca, Almanca, İngilizce ve Fransızca'yı akıcı bir şekilde konuşabiliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...