Slaven Bilic dev teklif, işte tüm detayları

Slaven Bilic dev teklif, işte tüm detayları

SPOR Haberleri

Slaven Bilic kıymete bindi, Redbull Salzburg takımı, Bilic için senelik 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. West Ham United da Hırvat hocayı listesine aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic kıymete bindi. Hırvat çalıştırıcı için Redbull Salzburg takımının senelik 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Avusturya basını, yeniden yapılanmaya giden Salzburg'un yıllık 5 milyon euro önerisine teknik direktör Bilic'in de sıcak baktığını; Avusturya kulübünün önümüzdeki hafta içinde resmi teklifi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sunacağı ve olumlu geçmesi halinde tecrübeli hocanın Salzburg'un başına geçeceğini yazdı. nbsp;Bu arada İspanyol Estadio Deportivo gazetesi, West Ham United'ın Sam Allardyce ile yollarını ayırması halinde, Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic ya da en son Real Betis takımını çalıştıran ancak şu an boşta olan Pepe Mel'in en büyük adaylar olduğunu iddia etti. Ada'da yapılan bir ankette ise %37.25 oy alan Pepe Mel ilk sırada yer aldı. Slaven Bilic, oyların % 15.69'unu aldı. nbsp;(fotomaç)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...