Slaven Bilic, 'Dersimizi aldık'

Slaven Bilic, 'Dersimizi aldık'
SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tromsö karşısında ilk maçtan gerekli mesajı aldıklarını söyledi.

Bu sezon ilk resmi maçında Trabzonspor'u ligde yenip ardından Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sürpriz bir şekilde Tromsö'ye yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic turu geçmek istediklerini söyledi. "İlk maçtaki performanstan ben de memnun kalmadım ama gerekli dersleri çıkardık" diyen Hırvat hoca, "O maçta golü attıktan sonra başımıza gelebileceğin en kötüsü geldi. Maç kendi akışında ilerler, oyunu koparırız diye düşündük. Aptalca hatalar yaptık. Rövanşa 2-1 geride başlayacağız ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Güçlü bir takımız ve sezonun şimdiye kadarki en zor maçına çıkıyoruz" şeklinde konuştu. nbsp;
CAS'TA ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
CAS'ın F.Bahçe'nin cezasını onamasının kendilerini etkileyeceğine vurgu yapan Bilic, "Bizim elimizde olan bir şey yok. Bunu oyuncularla paylaştık. F.Bahçe ile ilgili çıkan karar oyuncuların kafalarında bir yer edecek, bunu engelleyemeyiz. Fakat çıkıp mücadelemizi vermek zorundayız" ifadelerini kullandı. Tromsö 2005-06 sezonunda G.Saray'ı elemeyi başarmıştı. Beşiktaş'a Tromsö karşında alınacak 1-0'lık galibiyet yetiyor. Siyah-beyazlılar turu geçmesi halinde, adı değiştikten sonra 3. kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. UEFA'nın F.Bahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onayan CAS, Beşiktaş'la ilgili kararını ise yarın verecek..
Sivok: Hazırız
Beşiktaş Kaptanı Tomas Sivok, Tromsö rövanşı için, "Hepimiz bu maça hazırız. Gruplara kalmak istiyoruz" derken beklenen CAS kararı için de, "Bu konuda, motivasyon problemimiz olmaz. Öncelikle maça konsantre olmalıyız. Yarın (bugün) başarılı olamazsak ve olumsuz da bir karar çıkarsa o zaman felaket olur" sözlerini kullandı.
Fernandes belirsizliği
Beşiktaş dünkü idmanla Tromsö hazırlıklarını bitirdi. Bilic futbolcularına taktik çalışma yaptırdı. Erciyes maçında sakatlanan ve tedavi olan Fernandes salonda ter döktü. Portekizli futbolcunun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Tromsö nbsp;iddialı geldi
Beşiktaş'ı evindeki ilk maçta 2-1 yenmeyi başaran Norveç takımı Tromsö İstanbul'a iddialı geldi. Teknik Direktör Agnar Christensen, "Burada bizi ateşli bir taraftarın ve hırslı bir Beşiktaş'ın beklediğini biliyoruz. Ancak biz de ilk maçtaki avantajımızı kullanıp gruplara kalmaya çalışacağız" diye konuştu.
Avrupa'da nbsp;164. maç
Beşiktaş, Tromsö ile bugün İstanbul'da yapacağı Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçıyla birlikte, Avrupa kupalarında 164. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, geride kalan 163 maçtan 59'unu kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 74 nbsp;üsabakada rakiplerine yenildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...