Skenderbeu - Teuta: 2-2

Skenderbeu - Teuta: 2-2

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 7. haftasında Teuta ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 7. haftasında Teuta ile 2-2 berabere kalarak, ligde ilk kez puan kaybetti.


Korçe şehrindeki Skenderbeu Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi takım, 2. dakikada Hamdi Salihi'nin golüyle 1-0 öne geçti.


Konuk takım Teuta önce 6. dakikada Emiljano Musta'nın golüyle beraberliği yakaladı ve bu golden 5 dakika sonra da Bruno Dita ile durumu 2-1'e getirdi.


Skenderbeu, 20. dakikada Nijeryalı hücum oyuncusu Peter Oladeji Olayinka'nın golüyle yeniden skora eşitliği getirirken, karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı: 2-2


Arnavutluk Süper Ligi'nde bu sezon ilk kez puan kaybeden Skenderbeu, 19 puanla maç fazlasıyla Tiran ekibi Partizani'nin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...