Siyah-beyaz bir durum

Düzenleyen:
Siyah-beyaz bir durum

SPOR Haberleri

Fiorentina’yı istemeyen, tekliflere açık olan Gomez’in sakatlığı Beşiktaşlılar için umut oldu: “Acaba döner mi?” Ama dönmezse ve satılırsa rakamı düşebilir

Beşiktaş’ın gözü kulağı Mario Gomez’deydi. Her ne kadar Alman oyuncu geleceğiyle ilgili son kariyer planlamasında siyah-beyazlı defteri bazı nedenlerden dolayı kapatmış görünse de önceki gece yaşanan tatsız olay Kartal adına hem umut verici bir durumdu hem de can sıkıcı… Almanya EURO 2016’da finale doğru ilerlerken İtalya maçında sakatlanıp çıkan Gomez’in turnuvayı kapattığı açıklandı. Gomez’in bu durumu kariyeri açısından önemli… Çünkü o EURO 2016’da iyi bir piyasa yapıyor ve yoluna ülkesiyle devam ettikçe rakamını artırıyordu. 

Gomez’in gönlünde Premier Lig olsa da sakatlık olayının hayallerine sekte vurması söz konusu… Beşiktaş’ın yoluna devam etmeyi istediği Gomez’in siyah-beyazlı camiayla ilgili bir sorunu yok ancak son terör olayı ünlü forveti ve sevgilisini endişelendirdi. Fiorentina’nın kampa katılması davetinde bulunduğu başarılı golcüyü son olarak Milan da transfer listesine aldı. Ancak Gomez, İtalya’da kötü anıları olması nedeniyle Çizme’ye dönmeye soğuk. Sakatlığı nedeniyle kalması adına az da olsa umutlanan Siyah-beyazlı yönetim Fransa’dan erken dönecek Mario Gomez ve menajeri ile masaya oturacak ve kalması istenecek. Eğer Gomez, Beşiktaş’ı istemez ve satılırsa sakatlığı rakamını etkileyecek. Çünkü yüzde 50’lik pay Kara Kartal’da.

Yeni transferler kampa yetişiyor
Kara Kartal’da anlaşma sağlanan ve henüz resmiyete dökülmeyen transferlerin ilk etap kampına yetişmesi bekleniyor… Kaleci Fabricio’nun birkaç güne İstanbul’da olması ve cuma günü yeni sezon startında yer alması yüksek ihtimal. Transferi KAP’a bildirilen Gökhan Gönül, EURO 2016’da oynadığı için ekstra izinli. Chelsea’den kiralanan Kenneth Omeruo ile Marcelo Guedes de çalışmaların İstanbul etabına yetişecek.

Başkan Orman’ın bayram mesajı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özeti: “Teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımızın ve şehitlerimizin acıları hâlâ tazeyken buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı; inançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği Ramazan Bayramı'nın birliktelik, sağlık, sevgi ve huzur getirmesini diler, tüm ulusumuzun bayramını kutlarım."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...