Sivok doğum gününde coştu

Sivok doğum gününde coştu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın deneyimli savunmacısı Tomas Sivok, 30. yaşına bastığı doğum gününde çıktığı Bursaspor maçında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştı

Beşiktaş'ın deneyimli savunmacısı Tomas Sivok, 30. yaşına bastığı doğum gününde çıktığı Bursaspor maçında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştı. nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor'u 3-0 yenen Beşiktaş'ta maça damgasını vuran isimlerden biri, siyah-beyazlıların Çek savunmacısı Tomas Sivok'tu. 15.09.1983 doğumlu Tomas Sivok 30. yaş gününde Bursaspor'a karşı gol kaydetti. Tomas Sivok yeni sezonda ilk golünü atarken aynı zamanda ilk asistini de yaptı. Deneyimli oyuncu ayrıca Bursaspor'a karşı 2.kez fileleri havalandırmış oldu. Tomas Sivok 2011-12 sezonunda Bursaspor deplasmanında 1 gol atmıştı.
EN GOLCÜSÜ ALMEIDA
Hugo Almeida bu sezon oynadığı 6 maçta 6 gol kaydetti. Almeida böylece Beşiktaş'ın bu sezon en golcü oyuncusu oldu. Beşiktaş takımında bu sezon Gökhan Töre 2 gol, Escude 2 gol, Oğuzhan, Sivok, Fernandes ve Olcay ise 1'er gol kaydetti. Hugo Almeida Beşiktaş kariyeri boyunca 83 resmi maçta 38 gol attı ve 0,46 gol ortalaması yakaladı.
MOTTA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon Motta ilk resmi maçını Bursaspor karşısında oynadı. Ramon Motta 90 dakika sahada kalırken 64 kez topla buluştu 41 isabetli pas yaptı. Ramon Motta 3 kez faul yaparken 1 sarı kart gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...