Sivasspor'da Yunan stoper modası devam ediyor; Achilleas Poungouras'tan 2 yıllık imza

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivasspor'da Yunan stoper modası devam ediyor; Achilleas Poungouras'tan 2 yıllık imza

SPOR Haberleri

Sivasspor Dimitris Goutas'ın yerini bir başka Yunan stoper Achilleas Poungouras'la doldurdu. Son 5 sezondur Panathinaikos forması giyen tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandı. Gabonlu stoper Aaron Appindangoye'nin sözleşmesi ise 1 sezon daha uzatıldı.

Sivasspor, 27 yaşındaki Yunan stoper Achilleas Poungouras'ı kadrosuna kattı. Sivas'a gelen Poungouras kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Başkan vekili Bahattin Eken yer aldı.

13 Aralık 1995'te Thessaloniki'de dünyaya gelen Achilleas Poungouras, futbola PAOK alt yapısında başladı. Ardından PAE Veria ve Arka Gdynia formasını giyen sporcu, son olarak Panathinaikos'ta görev yaptı.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1689974693019762689

AARON NİKAH TAZELEDİ

Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor, Aaron Appindangoye ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "2022-2023 sezonu sonunda sözleşmesi sona eren futbolcumuz Aaron Appindangoye ile 1 yıllığına yeniden anlaşmaya varıldı. Aaron, kulüp tesislerimizde Başkan vekilimiz Bahattin Eken'in katılımıyla kendisini 1 yıl daha kırmızı-beyazlı kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı." ifadelerine yer verildi.

Kırmızı-beyazlı ekipte 2019-2020 sezonundan itibaren forma giyen Gabonlu savunma oyuncusu Appindangoye'nin sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona ermişti.

Sivasspor'da Yunan stoper modası devam ediyor; Achilleas Poungouras'tan 2 yıllık imza

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...