Sivasspor'da Rıza Çalımbay dönemi sona erdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivasspor'da Rıza Çalımbay dönemi sona erdi

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı beyazlılarla geçirdiği 4 senenin ardından kulüple yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı. Çalımbay, "Kimseye kırgınlığım yok. Hepsini çok seviyorum. Yöneticilerimizi de çok seviyorum. Güzel bir şekilde de ayrılıyoruz ama tekrar gelmek üzere" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısı ile kulüple yollarını ayırdıklarını açıkladı. Son 4 senenin büyük başarılarla geçtiğini aktaran Çalımbay, "Sivasspor’un tarihinde hiç olmamış bir şey olan Türkiye Kupası'nı aldık. Dünya Kulüpler sıralamasında Galatasaray, Trabzon ve Beşiktaş’ın üstünde puan aldık. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. 3 sene üst üste Avrupa’ya gittik. 3 büyükler bile gidemiyor üst üste Avrupa'ya" dedi.

"KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK"

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Rıza Çalımbay, Sivasspor'daki sözleşmesinin sona erdiğini ve takımdan ayrılma kararı aldığını açıklayarak, "Sivas doğduğum ve büyüdüğüm yer, benim için çok ayrıdır. O yüzden Sivasspor’da başarılı olmam gerekiyordu ve onu da yaptık. Güzel şeyler yaptık" ifadelerini kullandıç

Çok güzel günler yaşadıklarını söyleyen Çalımbay, "Yönetimimize ve diğer yöneticilere teşekkür ediyorum. Her zaman iyi gitmeyebilirsiniz ama bunları aşmak gerçekten çok güzel. Bunları hep beraber aştık. Futbolcularımıza da teşekkür ettim. Biz ayrılmak istiyoruz. Kimseye kırgınlığım yok. Hepsini çok seviyorum. Yöneticilerimizi de çok seviyorum. Güzel bir şekilde de ayrılıyoruz ama tekrar gelmek üzere. Şimdi belli bir süre ayrılmak istiyorum. Takımı ligde tuttuk ve takımı iyi yerlere geleceğine de inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"İŞİM BİTMEDEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEM"

Bir gazetecinin "Herhangi bir kulüple görüştünüz mü?" sorusuna ise Rıza Çalımbay, "Benim huyum vardır; ben bir yerde çalışıyorsam, ayrılacağımı da söylediysem ben kimseyle görüşmem. İşimi bitirir sonra konuşurum, kimseyle sıkıntım yok. Başkana da saygılıyım, Erdal beye de saygılıyım. Biz geliriz ve beyaz sayfa bırakır gideriz" diye cevapladı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...