Sivasspor Olimpiu Morutan ile masada! Yiğido, Romen yıldızı kiralıyor...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sivasspor Olimpiu Morutan ile masada! Yiğido, Romen yıldızı kiralıyor...

SPOR Haberleri  / İHA

Sivasspor, Galatasaray’da yeni sezon için kadroda düşünülmeyen ve kiralık gönderilmesi planlanan Morutan ile temasa geçti. Kırmızı-Beyazlılar bir ara da Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'u gündemine almış ancak maliyeti nedeniyle vazgeçmişti.

Sivasspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Yiğidolar, Galatasaray forması giyen Olimpiu Morutan’ı renklerine bağlamak istiyor.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında yer alan Morutan ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Romanyalı futbolcu Olimpiu Morutan, futbol kariyerinde ise 213 maça çıktı. 20 gol atan Morutan, 29 kez sarı kartla, 2 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Genç oyuncu, Romanya A Milli Takımı'nda da 3 kez forma giymeyi başardı. Rumen oyuncu, geçen sezon ise sarı-kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev alırken, 3 gol, 5 asist kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...