Sivasspor Eskişehirspor maçı nefesleri kesti

Sivasspor Eskişehirspor maçı nefesleri kesti

SPOR Haberleri

Sivasspor Eskişehirspor'u 3-2 mağlup etti. Es-Es'te Erman Kılıç 2 asist yaptı. Eskişehirsporlu Erkan Zengin, 64. dakikada kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor evinde 10 kişi kalan Eskişehirspor'u yüksek tempolu mücadelede 3-2 mağlup etti. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2'lik skorla kazandı. Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada John Utaka, 48. dakikada Manuel da Costa ve 73. dakikada Aatif Chahechouhe attı. Eskişehirspor'un sayıları ise 7. dakikada Diomansy Kamara ve 60. dakikada Veysel Sarı'dan geldi. Es-Es'te yeni transfer Erman Kılıç, mücadelede 2 asist yaptı. Öte yandan Eskişehirspor'un yıldız oyuncusu Erkan Zengin, 64. dakikada kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Tecrübeli oyuncu bu karar sonrasında uzun süre sahayı terketmedi. Bu skorun ardından Sivasspor puanını 6 yaptı ve 8. sıraya yükseldi. Eskişehirspor ise 4 puanla 12. sırada kaldı. Süper Lig'in 5. haftasında Sivas evinde Kasımpaşa'yı konuk edecekken, Eskişehirspor ise evinde MP Antalyaspor ile karşılaşacak.
10 DAKİKADA 2 GOL!
Oldukça hızlı başlayan ve karşılıklı ataklarla geçilen ilk dakikalarda skor perdesini Eskişehirspor araladı. 7. dakikada Es-Es'in yeni transferi Erman Kılıç, sol kanattan ortasını yaptı ve ön direğe hareketlenen Kamara kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi.
Bu golün hemen 2 dakika sonrasında, 9. dakikada Sivasspor beraberliği yakaladı. Bu sefer Cicinho'nun yaptığı ortada Utaka'nın vuruşu ağlarla buluştu ve maça denge geldi.
İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmazken, takımlar soyunma odasına beraberlikle gitti.
DA COSTA'DAN MÜTHİŞ BİR FÜZE!
İkinci yarıya Sivasspor çok hızlı başlarken, takımını öne geçiren golü de çok hızlı buldu.
48. dakikada, kaleye uzak bir mesafede topla buluşan Manuel Da Costa sağ ayağıyla muhteşem bir vuruş çıkardı ve kaleci Ruud Boffin'in bakışları arasında meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
MÜFTÜOĞLU ÖNCE VERMEDİ, SONRA...
Bu dakikadan sonra rakip yarı alanda daha çok adamla bulunan Eskişehirspor beraberlik golünü 60. dakikada ilginç bir şekilde buldu.
İlk golde de asisti yapan Erman Kılıç'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrasında Veysel Sarı çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı. Maçın hakemi çizgiyi geçen top öncesinde faul olduğunu belirterek oyunu durdurdu. Ancak yardımcının uyarısı sonrasında yaklaşık 1 dakika sonrasında Kuddusi Müftüoğlu orta yuvarlağı gösterdi ve mücadeleye yine denge geldi.
KIRMIZI KART VE CHAHECHOUHE!
2-2 beraberlik sonrası Eskişehirspor'da Erkan Zengin, 64. dakikada Cicinho ile girdiği ikili mücadele kırmızı kart gördü. Erkan uzun süre itiraz ettikten sonra oyunu terketti.
10 kişi kalan rakibinin üzerine giren Sivasspor, 73. dakikada 3-2'lik üstünlüğe ulaştı. Cicinho'nun pasıyla sağ kanatta topla buluşan Burhan Eşer çizgiye indiği anda ceza sahası içine ortasını yaptı. Aatif Chahechouhe gelen ortaya bekletmeden gelişine sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu kaleci Ruud Boffin'in solundan ağlarla buluşturdu.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-2 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...