Sirtaki zamanı

Sirtaki zamanı

SPOR Haberleri

Bordo mavililer Gaziantep karşısında da kazanarak ligdeki galibiyet serisini altı maça çıkardı. Ara transferde kadroya katılan Bakasetas, Flavio’nun harika kafa pası ikramını geri çevirmedi

UĞUR AKTAN

Son beş haftada kazaarak şampiyonluk yarışının içine giren Trabzonspor, sahasındaki maçta Gaziantep’i de yendi ve serisini altı maça çıkardı. Ara transfer döneminde yaptığı hamlelerle çehresi değişen Abdullah Avcı'nın takımına zaman zaman zor anlar yaşadığı 90 dakikada üç puanı getiren gol yine son haftaların golcü ismi Anastasios Bakasetas'tan geldi.

Yağmur altında
İlk yarısı dengeli bir oyuna sahne olan maçta 34'te Trabzonspor gole yaklaştı. Djilobodji'nin top kaybıyla topu kaleye yakın mesafede bir anda önünde bulan Flavio'nun şutu az farkla dışarı çıktı. İkinci yarıda şiddetini arttıran yağmurun etkisi oyuncuları zorlarken, Trabzonspor'un golü 67'de geldi. Nwakaeme'nin derin topunu Flavio kafayla indirdi, Bakasetas gol vuruşunu yaptı: 1-0.

Hata yapmadılar
Golden sonra dar bir alanda oynamaya gayret eden Trabzonspor buna rağmen kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. 87'de hızlı gelişen Gaziantep FK atağında Bilal sağ kanattan ortaladı, arka direkte topla buluşan Maxim'ın vuruşu Edgar Ie'den dönünce konuk takım beraberlik şansını değerlendiremedi ve üç maçtır gol yemeyen Abdullah Avcı'nın takımı üç puanı 1-0'lık skorla alan taraf oldu.

TRABZONSPOR AÇIKLADI
Üç  virüslü oldu

∂ Trabzonspor'da üç futbolcunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Açıklamada perşembe günü yapılan testlerde bir oyuncu ile semptom gösteren iki oyuncunun testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

SA PINTO’DAN SİTEM
Hakem yüzünden

∂ Gaziantep’in hocası Sa Pinto “Trabzonspor bu galibiyet için hakeme teşekkür edebilir” dedi. Kontratakları bitirme konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Portekizli teknik adam “Hakemin iki penaltımızı vermediğini düşünüyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...