Sıra Sow ve Lens'te

Sıra Sow ve Lens'te
SPOR Haberleri

Ligde ilk galibiyetini almak için bugün Bursaspor önüne çıkacak olan F.Bahçe'nin kadrosunda değişiklikler olması bekleniyor.

Cezalı Kjaer ve Mehmet Topal ile sakat Fernandao forma giymeyecek. Kjaer'in yerine stoperde Neustadter, orta alanda ise Ozan, Salih ve Alper üçlüsü olacak. En büyük değişim ise ileri üçlüde. Transferin son günlerinde alınan Sow ve Lens'in 11'de başlaması bekleniyor. Advocaat'ın Volkan Şen ile Emenike arasında kararsızlık yaşadığı, ancak Volkan'ın ilk 11 için bir adım önde olduğu öğrenildi. Ağrıları olan hollandalı Robin van Persie'nin ise maça yedek başlaması bekleniyor.

F.Bahçe'de yönetimin bilet fiyatlarında yaptığı indirim sonrası bugünkü karşılaşmada kale arkası tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. 50 TL'ye çekilen kale arkası biletlerinin tükendiği ve yaklaşık 35 bin taraftarın bugün Ülker Stadyumu'nda olacağı belirtildi. Bilindiği gibi F.Bahçe, Kayseri maçını 11 bin kişiye oynamıştı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...