Sinan Gümüş'ten Hamzaoğlu'na teşekkür

Sinan Gümüş'ten Hamzaoğlu'na teşekkür

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç yeteneği Sinan Gümüş, ilk defa Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesini sağladığı için Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür etti.

Galatasaray'ın çok şeyler beklediği genç yetenek Sinan Gümüş, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Atletico Madrid maçının ikinci yarısında oyuna dahil olarak takımına gol kazandırmaya çalıştı. Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Sinan Gümüş, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür etti.
İlk yarıda takım olarak durgun olduklarını belirten Sinan Gümüş, şunları söyledi:
“İlk yarıda ayağımızda fazla top tutamadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. İlk golü atabilsek taraftar desteği ile ikinci golü de bulabilirdik. Şimdi Astana maçına odaklanmalıyız. O maçta ikinci yarıda sergilediğimiz futbolu oynamalıyız.
Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa forma giymemi sağladığı için Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ederim. Ben de maç tempomu yavaş yavaş kazanıyorum. Oynadıkça ilerleyen haftalarda daha fazla katkı sağlayacağımı düşünüyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...