Simeone'den beraberlik açıklaması

Simeone'den beraberlik açıklaması

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in Arjantinli patronu Diego Simeone, çılgın bir ikinci yarı oynadıklarını ve bunun sonucunda 2 puan kaybettiklerini söyledi.

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Malaga deplasmanında 2-2 beraberlikle ayrılan Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone, ikinci yarıyı 'çılgınca' sözleriyle niteledi. Diego Simeone; "İkinci yarı çok çılgıncaydı ve bizim adımıza iyi sayılmazdı. Önemli olan, lig iddiamızı sürdürebilecek bir sonuçtu. Beraberlik aldık ve bu kötü sayılmaz. Bu yıl takımda birçok şeyi değiştirdik ve buna rağmen hala mücadelemizi sürdürüyoruz. Şu anda önemli olan nokta, hala hedeflerimize yakınız" ifadelerini kullandı.
78. dakikada attığı golle Atletico'ya 1 puanı getiren Antoine Griezmann;
"Kazanmayı istiyorduk ancak mümkün olmadı. Zor, ucu ucuna bir maçtı. Şampiyonlar Ligi'ni düşünmüyorduk ve tüm motivasyonumuz ligdeydi. Bundan sonraki her maçı kazanmaya çalışacağız" dedi.
Atletico Madrid, bir sonraki maçında salı günü Real Madrid ile Vicente Calderon'da Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçına çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...