Simeone, Atletico ile nikah tazeledi

Simeone, Atletico ile nikah tazeledi

SPOR Haberleri

La Liga ekiplerinden Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, teknik direktör Diego Simeone'nin sözleşmesini uzattı.

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, bir süredir yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürdüğü Diego Simeone'de mutlu sona ulaştı. Atletico Madrid'i geçen sezon La Liga'da şampiyon yapan Diego Simeone'nin sözleşmesinin 2020 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.
Vicente Calderon'da başkan Enrique Cerezo ve kulüp hissedarlarından Gil Marin'in katıldığı imza töreninde Diego Simeone'nin yeni sözleşmeyi imzaladığı belirtildi. İmzaların atılmasının ardından başkan Enrique Cerezo kısa bir açıklama yaptı. Enrique Cerezo, Diego Simeone için, ''Simeone kulübümüzün değerlerini temsil ediyor. Tutku, çaba, asalet, iş ahlakı, dayanışma, cesaret, bağlılık... O yıllardır bize bunu gösteriyor'' ifadelerini kullandı.


Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...