Şili'nin Club Deportivo Palestino takımı maça Filistin puşisi takarak çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Şili'de yaşayan Filistinli göçmenler tarafından kurulan Club Deportivo Palestino takımı İsrail'in Filistin işgaline tepki olarak Nublense deplasmanına Filistin bayrağı ve sembolleriyle çıktı.

Şili Premier Lig ekiplerinden Deportivo Palestino 27. haftada Nublense'ye konuk olduğu maça Filistin bayrağı ve sembolleriyle çıktı.

Şili'de yaşayan Filistinli göçmenler tarafından 1920 yılında kurulan Club Deportivo Palestino'nun takım kaptanı Arjantinli Agustin Farias da sosyal medya hesabından Filistin Puşili fotoğrafını paylaştı.

Palestino takımı, Filistin'e de destek için daha önce de sahaya puşiyle çıkmıştı. CD Palestino ligin bitimine 3 maç kala 43 puanla 4. sırada yer alıyor.

https://twitter.com/CDPalestinoSADP/status/1723522589895631015

Şili'nin Club Deportivo Palestino takımı maça Filistin puşisi takarak çıktı

Agustin Farias

MACCABİ - FENERBAHÇE MAÇININ YERİ DEĞİŞTİ

Fenerbahçe Beko'nun THY Euroleague'in 9. haftasında Maccabi Tel-Aviv ile Ataşehir'de oynayacağı maç deplasmana alındı.

Bu sezon iç saha maçlarını Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynayan İsrail ekibi, İstanbul’da oynayacağı maçın "güvenlik nedeniyle" başka bir şehre alınmasını talep etti.

KIZIL YILDIZ'IN SALONUNDA OYNANACAK

Euroleague yönetimi de fikstürü değiştirerek maçı Belgrad'a aldı. Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe Beko maçı 16 Kasım'da Aleksandar Nikolić Hall'da oynanacak.

İki takım da THY Euroleague'de sezona 7 maçta 5 galibiyetle başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...