Özbek futbolcu Shukurov arama kurtarma çalışmalarında

- Güncelleme:
Özbek futbolcu Shukurov arama kurtarma çalışmalarında

SPOR Haberleri

Yüreğimizi yakan, içimizi acıdan depremde bize teselli veren takdir ettiğimiz durumlarda yaşandı. İşte onlardan birinde kahramanımız VavaCars Fatih Karagümrük’ün Özbek orta saha oyuncusu Otabek Shukurov’du.

26 yaşındaki ismin depremler nedeniyle Özbekistan’dan gelen ekiple Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

KARAGÜMRÜK'TEN TEŞEKKÜR

Karagümrük Kulübü, sosyal medyadan “Futbolcumuz Shukurov, Özbekistan’dan yardıma gelen ekiple arama kurtarma faaliyetlerine katılarak vatandaşlarımız için büyük bir özveriyle çalışmıştır. Shukurov ve Özbekistan milletine acımızı paylaştığı için teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı. Shukurov da “Kardeşlerimiz için buradayız. Acınız acımızdır!” ifadelerini kullandı.

ATSU’DAN SONRA SAVUT'U DA KAYBETTİK

Christian Atsu’dan sonra Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’tan da acı haber geldi. Günlerdir aranan Savut’un cenazesinin karıştığı ve başka bir aile tarafından Adana’ya götürüldüğü, defn öncesi yapılan DNA testinde bu aile ile bir bağının olmadığı anlaşıldı. Adana’ya giden kardeş Ali Savut’un DNA testi ise Taner Savut’la eşleşti ve acı gerçek anlaşıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...