Shota, 'Olcan'ın pozisyonu kırılma noktasıydı'

Shota, 'Olcan'ın pozisyonu kırılma noktasıydı'

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'u 3-2'i yenen Kasımpaşaspor'da teknik direktör Shota Arveladze maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor 'u 3-2 yenerek Süper Lig'de ikinciliğe yükselen Kasımpaşaspor 'da teknik direktör Shota Arveladze maç sonu değerlendirmelerde bulundu. "Bol pozisyonlu açık bir oyundu." diyerek sözlerine başlayan Shota Arveladze, "İnanılmaz bir atmosferdi. İnşallah her maç böyle olacak. Güzel goller attık, kalitesi çok önemli. Olcan'ın bir pozisyonu var, kırılma noktasıydı o maçın. Daha 9. hafta, çok mutluyuz ve yola devam." dedi.

Takım hakkında da değerlendirmelerde bulunan Shota, "Çok pozisyon vermeyen bir takımız. Fakat duran toptan bu sezon çok gol yedik. Buna dikkat etmeliyiz. Ama frikikten iyi vuruyorsa yapacak birşey yok." diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...