Shota Arveladze 'Şampiyonluk adına konuşmak için çok erken'

/ Kaynak: CHA
Shota Arveladze 'Şampiyonluk adına konuşmak için çok erken'

SPOR Haberleri  / CHA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Süper Lig'de daha 12 haftanın geride kaldığını şampiyonluk adına konuşmanın çok erken olduğunu söyledi.

Kemerburgaz Tesisleri'nde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçının zor olacağını belirten Arveladze, "Fikstüre bakılırsa eğer çok önemli bir puan durumu var. Kolay maç olmaz yani. Ama güzel bir maç olacak inanıyorum buna. İki kaliteli ve iyi oynayan takım karşı karşıya gelecek. Seyirci için de umarım güzel bir maç olur." dedi. 'UEFA Şampiyonlar Ligi'nden yorgun dönecek bir takım olacak. Bu sizin için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olur?' sorusuna tecrübeli teknik adam şöyle cevap verdi: "Bence her sene bu seviyede oynayan futbolcular yorgun olmuyorlar. Drogba nerede ise yirmi senedir böyle oynuyor. Hakeza Burak Yılmaz, Selçuk İnan da böyle. Galatasaray takımında buna herkesi ekleyebilirsiniz. Haftada üç maç onlar için normal, anormal birşey değil. Biz de hazırlıklara devam ediyoruz. Tekrar ediyorum güzel bir maç bekliyorum ben." Şampiyonluk adına sorulan bir soruya ise Shota Arveladze espirili bir şekilde "Çok erken." diye cevap verirken, "Hakikaten çok erken. Daha ilk yarı bitmedi. Maç maç bakıyoruz. Her galibiyete üç puan veriyorlar, altı puan değil. 12. hafta daha yeni bitti. Fazla konuşmaya gerek yok. Lig uzun bir maraton ve daha geride 22 oynanmamış maç var ve herşey olabilir." ifadelerini kullandı. nbsp;
KASIMPAŞALI FUTBOLCULAR: GALATASARAY MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan ise hedefleri doğrultusunda Galatasaray maçını mutlak kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Seyircimizin desteği ile kazanmak istiyoruz. İnşallah bu galibiyetle hedeflediğimiz yerlere geleceğimize de inanıyorum." dedi. Kasımpaşa'nın şampiyonluk yarışındaki hedefiyle ilgili bir soru üzerine ise tecrübeli futbolcu, "Şuan bunu konuşmak için çok erken. Ama hedeflerimiz doğrultusunda gerçekten bu maç bizim için çok kritik. Üst sıraları zorlayacak bir ekibiz. Tabi ki bu maçta bizim için kırılma maçı olacak." değerlendirmesinde bulundu.
Kasımpaşa'nın bir diğer futbolcusu Barış Başdaş da yaptığı açıklamada, "Biz ligin başında sezona başlarken şampiyon olacağız diye bir hedefimiz yoktu. Biz maçtan maça bakıyoruz. Hedeflerimiz daha büyük geçen seneye rağmen. Tabi ki Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Çok büyük bir camia. İyi bir tempoda güzel bir maç olacağına inanıyorum. Bizim açımızdan ise zor bir maç olacak. Evimizde oynadığımız için avantajlı olabiliriz ama geçen sene Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmadaki gibi ciddiyetimizi korumalıyız. Kazanmak istiyoruz ve galip geleceğimize de inanıyorum." ifadelerini kullandı. Son olarak ise Barış Başdaş takımın Avrupa hedeflerinden bahsederek, "Geçen sene biz bu şansı yakalamayı elde edebilirdik. İyide bir serimiz vardı geçen sene. Bu senede dediğim gibi maçtan maça düşünüyoruz. Güzel bir şekilde sezona giriş yaptık. Tabi ki hedefimiz arasında Avrupa'ya gitmek var. Şuan hepsi yolunda gidiyor ama bunu sezon sonuna kadar taşımamız lazım." diye konuştu.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...