SGM ile Galatasaray davalık oluyor

/ Kaynak: AA
SGM ile Galatasaray davalık oluyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Genel Müdürlüğü, Galatasaray Kulübü'nün Türk Telekom Arena'nın çatısını kapatmaması üzerine harekete geçti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, SGM, Türk Telekom Arena'nın çatısını kapatmaması nedeniyle Galatasaray'a dava açılması için İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne talimat verdi. nbsp;Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha önce statla ilgili yaptığı açıklamada, Bakanlık ve Galatasaray Kulübü arasında yapılan 9 Ağustos 2010 tarihli sözleşme uyarınca 24 ay içeresinde Türk Telekom Arena'ya açılır-kapanır çatı sistemin kurulması gerektiğini belirtmişti. nbsp;
Kılıç, açılır-kapanır çatı sisteminin sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılmadığı taktirde, bunun maliyetine paralel bir tazminatın devlete ödenmesine ilişkin bir protokol hükmünün bulunduğunu kaydetmişti. Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile yaptığı maçın kar yağışı nedeniyle ertelenmesi üzerine Türk Telekom Arena'nın çatısı gündeme gelmişti.
Bu arada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi nbsp;ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, kendilerine davayla ilgili henüz bir tebligatın yapılmadığını bildirdi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...