Sezer Öztürk'ten kavga açıklaması, 'Toraman'ı uyarmıştım'

Sezer Öztürk'ten kavga açıklaması, 'Toraman'ı uyarmıştım'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'taki kavganın yankıları sürüyor. Olayın kahramanlarından İbrahim Toraman'ın ardından bu kez Sezer Öztürk konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş 'ta kaptan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk 'ün birbirine girip kadro dışı kalmasının yankıları devam ediyor. Geçtiğimiz gün konuyla ilgili televizyon yayınına katılan İbrahim Toraman'ın ardından bu kez Sezer Öztürk, konuyla ilgili polemikleri ortadan kaldıracak açıklamalarda bulundu.

İşte Sezer Öztürk'ün Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalar:

"SADECE İBRAHİM TORAMAN MI DÜŞÜNÜYOR BEŞİKTAŞ'IN MENFAATLERİNİ"

"Dün İbrahim Toraman, geçen gün televizyona bağlanarak 'Ben Beşiktaş'ın menfaatleri için yaptım' açıklamasını yaptı. Ben neyim menfaati için uğraşıyorum? Sadece kendisi mi Beşiktaş için hareket ediyor? Sezer susuyor imajının oluşmasını istemiyorum. Sezer haksız ki susuyor deniyor, böyle denmesini istemiyorum. Beşiktaş'ın aleyhine giden ne vardı ki bana uyarı yaptı İbrahim Toraman onu bilmiyorum."

FORMA NUMARASI POLEMİĞİ YAŞANDI MI?

"Malzemeciler İbrahim Toraman'ın 5 numarayı bırakıp 58 numarayı tekrar alacağını söylediler, ben de kendisiyle konuştum. Belki 5 numarayı ben almayacağım dedi bana ben de sen almazsan ben alabilirim o zaman dedim. O konu böyleydi sadece. Yaşça büyükler benden bunu kabul ediyorum ancak he rşeyi söylemenin de bir üslubu vardır. Ben 21 yaşında takım kaptanlığı yaptım Manisaspor'da. Birşeyi söylerken üslup önemlidir, olayların çıkış sebebi de budur yani. O gün sinirlenmemin ve tepki göstermemin nedeni buydu."

"TAKIMDA KİMLE KONUŞURSANIZ KİM HAKLI, KİM HAKSIZ SÖYLER"

"Onun cevabını vermek istemiyorum. Bir insanın bir insanı kırması için küfür ortaya çıkması gerekmiyor. Fenerbahçe'de ağır sakatlıklar yaşadım ve Beşiktaş'ta kendimi tekrar gündeme getirmek istedim. Ben aptal değilim böyle birşey yapayım. Takım içerisinde kimle konuşursanız zaten söyler size olayda kim haklı kim haksız, olayın çıkış nedenlerini."

"TORAMAN'I DAHA ÖNCE UYARDIM"

"Ben İbrahim Toraman'ı 2 hafta önce uyardım. Herkesin önünde benimle böyle konuşmaması için İbrahim Toraman'la konuştum ve onu uyardım. Orada teknik adamlar var oyuncular var. İnsan kendine dönüp bakmalı. Ben o an otobüste duymadım ama bana Toraman'ın arkamdan ''Fenerbahçe artığı'' tarzında konuştuğunu duydum. Ben açıkçası üzülüyorum. Biz hepimiz Türkiye Cumhuriyeti takımıyız. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir futbolcu gelemeyecek mi? Biz nerede para kazanıyorsak oranın askerleriyiz."

"TORAMAN TEHDİT EDER GİBİ KONUŞTU"

"İbrahim Toraman beni odasına davet filan etmedi. Odasına davet eder gibi konuşmadı. Her zaman her şey detaylardadır. Bana ''Benim odama sen bir gelsene'' tarzında tehdit eder gibi konuştu. Ben korkak biri değilim. Hak edilecek şekilde yanına gitmesini bilirim."

"BEN EŞKİYA DEĞİLİM!"

"Bana insanca gelip odama gelir misin deseydi farklı olurdu. Olay olmasın diye arkamdan futbolcular geldi. Bana arkadaşlar dışarıda kalsın kapıyı kapatır mısın dedi? Kilitleme tarzı bir şey olmadı. Ben eşkıya mıyım? kapıyı kilitleyim? Daha sonra odaya arkadaşlar geldi. Millet araya gelince olay kapandı. Ben odada Toraman'a ''Seni uyarmıştım'' dedim. Bu uyarma değil. Uyarmanın şekli şemali vardır. Madem bağlanıyor ''Ben Beşiktaş menfaatini düşünüyorum'' diyor. Eee o zaman ben düşünmüyorum mu?"

"ÖNDER ÖZEN'LE SORUNUM YOK"

"Benim Önder Özen'le kesinlikle bir problemim yoktu. Benim sadece kendimle ilgili sıkıntım vardı. O da oynamadığım kadroya giremediğim içindi."

"BAŞKANA KARŞI MAHCUBUM"

"Ben bildiğimi her yerde konuşurum. Allah'ın bildiğini kuldan saklamam. Benim savunmamı almak isterlerse kalkıp olan şeyi söylerim. Başkan'a çok mahcup oldum. Benim için o kadar uğraş verdi. Beni çok istedi. Üzüldüğüm nokta verdiği emeği geri ödeyemedim. Ödeme gibi de fırsatım olmamıştı. Maalesef keşke böyle olmasaydı. Başkan çağırsa sarılın öpüşün derse onun hatırına tabii ki hayır demem."

"TORAMAN'DAN ÖZÜR DİLEMEM!"

"Ben neden özür dileyim? Niçin özür dileyim? Kendisinin başlattığı konu için ben neden özür dileyim? 2-3 hafta önce uyardığım konu için neden özür dileyim? Ben nerede duracağımı bilirim. İbrahim Toraman'ı daha öncede uyarmıştım."

"TARAFTARDAN ÖZÜR DİLERİM"

"Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. Bu tatsız olaylar umarım takımımızı gölgelemez. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. İyi gidiyor herşey bu olaydan dolayı taraftardan özür diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...