Sezar'ın hakkı Luce'ye

Sezar'ın hakkı Luce'ye

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı,Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşmada sadece 1puan görürken,Lucescu maç başına 1.5puan ortalamasıyla bu kulvarda en başarılı isim oldu.

Farklı Trabzonspor yenilgisiyle hedef adam haline gelen ve tekrardan gönderilmesi gündemde olan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Avrupa'da da sarı-kırmızılı takıma görülmemiş bir başarısızlık yaşatıyor. nbsp;Galatasaray'ın kuruluş felsefesiyle ters düşen İtalyan teknik adam "Bizim için lig önemli" demiş ve Avrupa'yı arka plana atarak büyük tepki çekmişti. Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar 4 karşılaşmada takımın başına çıkan Prandelli, sadece 1 puan toplayabildi. Maç başına 0.25 puan ortalaması yakalayan İtalyan teknik adam, G.Saray'ın ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edip, 2 puan topladığı Reiner Holmann'ın da gerisinde kalmış durumda. Prandelli, Anderlecht ve Arsenal maçlarında galibiyet çıkaramazsa Şampiyonlar Ligi 1. tur grup maçlarının en başarısız teknik direktörü olarak tarihteki yerini alacak.

Sezar'ın hakkı Luce'ye



Lucescu 12 yıldır geçilmiyor
Sarı-kırmızılı kulüp, Devler Ligi 1. tur grup maçlarında 7 farklı teknik adam ile çalıştı. Bu hocalardan Mircea Lucescu, iki sezonda Galatasaray'a en çok puan toplatan isim oldu. Rumen çalıştırıcı, 1.5 puan ortalaması yakalayarak zirve yaptı. Lucescu'yu, geçen sezon 5 grup maçında takımın başında yer alan Mancini 1.4 puan ortalamasıyla izliyor. Üçüncü sırada bulunan Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile en çok sınava çıkan teknik adam durumunda. Ama sarı-kırmızılı takıma maç başına kazandırdığı puan ortalaması ise 1.08… Terim'i bu kulvarda ortalamaları 1 puanın altında kalan Eric Gerets, Reinhard Saftig, Reiner Hollmann ve Cesare Prandelli takip ediyor. nbsp;
Sezar'ın hakkı Luce'ye




TAHSİN SEZER / TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...