Ses kaydıyla ilgili 5 gerçek!

Ses kaydıyla ilgili 5 gerçek!

SPOR Haberleri

Sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Ersun Yanal'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı F.Bahçe'de bomba etkisi oluşturdu

Fenerbahçe'de, eski teknik direktör Ersun Yanal'a ait ses kaydının internete düşmesinin ardından araştırmalar başladı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; ses kaydı ile ilgili 5 gerçeğe ulaşıldı.


1-Konuşma 1 Şubat 2014'te oynanan ve 2-1 kaybedilen deplasmandaki Eskişehirspor maçı sonrası yapıldı..


2-Yanal'ın futbolcularıyla toplantısı, maçın bitiminde Eskişehir Atatürk Stadı'nın soyunma odasında gerçekleşti.


3-Bu konuşmalardan başkan Aziz Yıldırım'ın anında haberi oldu. Başkan, kullandığı ifadelere çok sinirlendiği Yanal'ı göndermeye karar verdi.


4-Araya giren Genel Sekreter Mahmut Uslu lig yarışının aldığı kritik durum nedeniyle Aziz Yıldırım'ı ikna etti.


5-Kaydı, Ersun Yanal'ın istifası sonrası sosyal medyaya kimin sızdırdığı yolunda değişik iddialar var. Kimi futbolcuları, kimi kulüp personelini suçluyor.


HESAP KAPATILDI, KAYIT SİLİNDİ
Yanal ile ilgili ses kaydını Twitter'da, ilk olarak 'Gerçekler ortaya' isimli bir hesap yayınladı. Bu ses kaydını 24 saat önce internete koyan hesap, uzun süre bu kaydı duyurmaya çalışmış. Olay, dün öğleden sonra medyada yer aldıktan sonra gelen tepkiler üzerine hesabın kapatılması dikkat çekti.


SIZDIRANLAR ARANIYOR
Kaydın ortaya çıkmasından sonra durumu değerlendiren Fenerbahçe Yönetimi, kimin sesleri kaydedip, sızdırdığını bulmak için araştırma yapmaya başladı. Yönetime yakın kaynaklar, sorumluların en kısa sürede bulunup gerekli işlemin yapılacağını dile getiiriyor. Hürriyet


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...