Servet'in suçu ne? Sanal alemi salladı

/ Kaynak: İHA
Servet'in suçu ne? Sanal alemi salladı

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehir 2-1 gerideyken kaleci Boffin atılınca Bursa karşısında 10 kişi kaldı. Kaleye geçen Servet bir penaltı kurtardı ama bir gole de engel olamadı.

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Bursaspor- Eskişehirspor karşılaşması unutulmaz bir maça sahne oldu. Ev sahibi Bursaspor yeni transferi Fernandao (2) ve Ferhat'ın golleriyle Eskişehir'i 3-1 mağlup ederek heyecanlı maçta 3 puanın sahibi oldu. 22'de Servet'in ikramıyla topu önünde bulan Fernandao takımını öne geçirdi: 1-0. İkinci yarının başında tekrar sahneye çıkan Brezilyalı golcü kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-0. Eskişehirspor 62'de Aytaç Kara'nın golüyle farkı 1'e indirdikten sonra maç inanılmaz bir hâle geldi. 77'te ceza sahası dışında topa elle müdahale eden Eskişehir'in kalecisi Boffin, kırmızı kartla oyun dışında kalınca kaleye Servet Çetin geçti. 81'de Dede'nin ceza sahası içinde topu elle kesmesi üzerine Bursaspor penaltı kazandı. 'Kaleci Servet', Taiwo'nun vuruşunu kurtararak tarihe geçti. Kalan dakikalarda Eskişehir beraberlik için yüklenirken, 90+4'te Oğuzhan'ın şutunu Servet tokatladı, topu önünde bulan Ferhat skoru belirledi: 3-1.


SANAL ALEMİ SALLADI
Servet Çetin'in penaltı kurtarması twitter'da TT listesine girdi. Sanal alemde Servet'le ilgili yazılanlardan birkaçı şöyle: 'Dün Planinic'in inanılmaz basketi, bugün Servet Çetin'in kurtardığı penaltı... Yarın Selçuk Şahin'den röveşata golü gelirse şaşırmayın", 'Servet Çetin'e ülkeyi versek kurtarır", "Aga sen ne yapıyorsun öyle? Önce röveşata, çalımlayarak jeneriklik gol şimdi de penaltı…'





GOLLER: Fernandao (dk.22 ve 47), Aytaç (dk.62), Sestak (dk.90+4) KAÇAN PENALTI: Taiwo (dk.83) Bursa HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz



SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...