Sergen'den Rıdvan'a salvo: Bu bir saygısızlık!

Sergen'den Rıdvan'a salvo: Bu bir saygısızlık!

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen'in "Beşiktaş'ın başına geçiyor" dediği Sergen Yalçın, "Böyle şeyleri herkese karşı yapılan saygısızlık olarak görüyorum" diye konuştu.

Deplasmanda oynadığı Konyaspor maçından 1-0 galip ayrılan Medicana Sivasspor, ligde cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İdman öncesi Galatasaray karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, "Zor bir periyoda giriyoruz, öncelikle onu söylemek lazım. Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Rize maçlarının hepsi birbirinden zor olacak. İyi bir ivme yakaladık son dönemde. Takım olarak yukarı doğru bir çıkışımız var. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Nerede olduğumuzun farkındayız. Ayaklarımız yere basıyor. En önemli tarafı da bence bu. Çünkü bir an evvel aşağıdan kurtarmak istiyoruz. Şimdilik işler iyi gidiyor. Beklediğimiz yerdeyiz. Hedeflediğimiz puan yerindeyiz. İnşallah bundan sonra bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi. nbsp;

"KUPADA İYİ BİR KURA ÇEKTİK"
Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile eşleşmelerini de değerlendiren Yalçın, "Kayseri bize yakın, en azından deplasman sorunumuz olmayacak. Güçlü ve iyi bir takım. Kendi ligine göre güçlü bir kadrosu olan takım. İyi bir mücadele olacak. Bu maçlar hiçbir zaman kolay olmaz" ifadelerini kullandı. nbsp;

"ADIMIN BAŞKA TAKIMLA ANILMASINI SAYGISIZLIK"
Beşiktaş'ın başına geçebileceği yönündeki yorumların hatırlatılması üzerine Yalçın, şunları söyledi:
"Şu aşamada bu konuşmaların çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren bir takım, bir tarafta kümede kalma mücadele veren bir takım var. Bu konuşmaları çok sağlıklı bulmuyorum. Biraz saygısızca buluyorum. Herkese karşı bir saygısızlık olarak görüyorum. Asla böyle bir şey olamaz. Çünkü biz Sivasspor'un bir yerlere gelmesi için, başarılı olması için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuzu Sivasspor'a veriyoruz. Böyle şeyleri ben herkese karşı yapılan saygısızlık olarak yorumluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...