Sergen Yalçın'ı çileden çıkaran Galatasaraylı!

Sergen Yalçın'ı çileden çıkaran Galatasaraylı!

SPOR Haberleri

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray maçının devre arasında Emmanuel Eboue ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmanın devre arasında sarı kırmızılı futbolcu Eboue'ye çattı. Maç içerisinde sık sık hakeme itirazlarda bulunan Sergen Yalçın, devre sonunda soluğu dördüncü hakemin yanında aldı. Maç içerisinde yaşanan bazı pozisyonlar hakkında sinirli şekilde şikayetlerde bulunan Yalçın, o sırada önünden geçen Eboue'yi de boş geçmedi. Sergen Yalçın'ın önünden geçtikten sonra tünele doğru giden Eboue, arkasına dönerek başarılı çalıştırıcıya baktı. Ardından Eboue'nin kendisine baktığını gören Yalçın'ın, sarı kırmızılı futbolcuya sinirli şekilde bir şeyler söylediği görüldü. Karşılaşma içerisinde de sinirli görüntüsüyle dikkat çeken Sergen Yalçın'ı bu sırada yardımcısı Murat Şahin güçlükle sakinleştirdi. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...