Sergen Yalçın'dan şampiyonluk açıklaması

Düzenleyen:
Sergen Yalçın'dan şampiyonluk açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a 16. şampiyonluğu getiren Sergen Yalçın sevincini bu sözlerle gösterdi.

Beşiktaş, Göztepe'yi mağlup ederek şampiyonluk kazandı. Teknik Direktör Sergen Yalçın maç sonucunda gözyaşlarını tutamadı. Yalçın, basına açıklamalarda bulundu.

Oyuncularımız hiç vazgeçmedi
Sergen Yalçın, “Birlik, beraberlik, arkadaşlık, samimiyet, dostluk Bunların hepsi şampiyonluk ifadeleri. Oyuncularımızın yaptığı katkıyı konuşmaya bile gerek yok. Çok karakterli, aslan gibi sahada mücadele eden oyuncularımız var. Hiçbir zaman vazgeçmediler. Onlara çok teşekkür ediyorum. 

Tarihin en zor liginde şampiyon olduk
Tarihin en zor liginde şampiyon olduk. Bence bu şampiyonluğu olağanüstü şampiyonluk olarak nitelendiriyorum. Bunu başarmak çok kolay değildi. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ı da tebrik ediyorum. Çok uzun zamandan beri yarışıyoruz. Şampiyonluk Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Gönül isterdi ki şampiyonluğu taraftarlarımızla beraber kutlayalım. İnşallah ileride de onlarla beraber kutlarız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...