Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ı kızdıracak derbi yorumu

Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ı kızdıracak derbi yorumu

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın, 'Derbilerde evinde oynayan yüzde 51 daha şanslıdır. Ama bu derbide Fenerbahçe kesin favori. Tüm ihtimaller onlardan yana gözüküyor' dedi.

Sergen Yalçın, bence Fenerbahçe, yüzde 70 oranda galibiyete daha yakın taraf. Galatasaray'ın, Konya ve Kopenhag önündeki futbolu hiç iç açıcı değildi. Mancini beklenen futbolu oynatamıyor. Pek G.Saray'ın üstüne "cuk" diye oturan bir teknik adam profili de çizmiyor. İskelet kadroyu hala oluşturamadı. En büyük handikap, Muslera'nın olmayışı. Sneijder'ın açığını bir şekilde kapatırsın ama Muslera tam böyle maçların kalecisi. Eray ne yapabilir? Maçın kahramanı da olabilir, beklenmedik hatalar da yapabilir. Kimse onu suçlayamaz.
"GALATASARAY KAYBEDERSE..."
Ayrıca stoperde Chedjou'yu hiç beğenmiyorum. Her an hata yapmaya meyilli. Üstelik G.Saray çok yorgun. Bu nedenle Kadıköy'den beraberlik çıkarıp, puan farkını korumaları bile onlar açısından iyidir görüşündeyim. Eğer kaybederlerse, 9 puanlık fark henüz erken olmasına rağmen kolay kolay kapanmaz. Çünkü G.Saray böyle bir ışık vermiyor. Drogba iyi ama, yaşlı. Üst üste maç temposu artık onu yoruyor. Sürekli Drogba'ya şişirerek gol bulmaya çalışılıyor. Bir büyük takım, böyle bir taktik kısırlığa mahkum edilemez. F.Bahçe ise sistemini ve iskeletini oturtmuş. Skora göre, belki iki forvete dönüyor. Arzuları, pes etmeyen yapıları ve hücum gücündeki etkinlikleri F.Bahçe'yi öne çıkartıyor. Kadıköy'de seyirci de arkasında olacak. Sadece ligde mücadele etmeleri fiziksel olarak onları daha diri tutuyor. Bu nedenle F.Bahçe, son dönemde olmadığı kadar bu maça favori çıkıyor. (milliyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...